Avem un suflet, un corp fizic, o inimă, o minte și o intuiție. Toate cele 5 caractere sau aspecte ale noastre, se află într-un dialog continuu. Una fără cealaltă nu se poate iar atunci când permitem să ne conducem viața, raportându-ne la un singur aspect al nostru, vorbim de fapt de un dezechilibru pe care îl creăm noi înșine.


Toate sunt alături de noi pentru a ne ghida în călătoria noastră prin lume; însă această călătorie a noastră nu se face de unul sau una singură ci suntem înconjurați de alte ființe, ca și noi. Suntem înconjurați permanent de energii care nu ne aparțin, care nu sunt ale noastre dar cu care interferăm, fie că vrem, fie că nu vrem. Interferăm constant cu modul de gândire, cu ceea ce simt și cu acțiunile celor de lângă noi, fie ca acel “noi” îl numim familie, soț, coleg de muncă, șef, prieten. Sunt energiile care, inconștient, ne determină într-un fel sau altul modul în care noi percepem lumea, modul în care interacționăm cu ea, modul în care gândim și simțim. 


Distribuția celor 5 caractere te ajută să fii TU, să iei decizii aliniate cu ceea ce este benefic și potrivit pentru tine.


Te ajută atunci când în tine există un conflict interior, când nu știi cum este mai bine să acționezi – când te întrebi cum este mai bine să faci în deciziile pe care le ai de luat.


Tu cum procedezi? Te lași condus de minte și devii analitic? îți îngropi sufletul și simțirea și acționezi doar ținând cont de lucrurile palpabile, de faptele evidente și măsurabile? sau te lași condus în decizii, bazâdu-te doar pe ceea ce îți spune inima – devenind cu ușurință șantajabil emoțional? sau de cele mai multe ori acționezi în funcție de ce îți dictează intuiția? 


Cum alegi? Alergerile de până acum au fost unele bune pentru tine sau ai mers din compromis în compromis?  Sunt întrebări pe care ar fi bine să ni le adresăm frecvent, pentru că dacă nu vom face acest lucru, de cele mai multe ori vom lua decizii legate de viața noastră ținând cont de factori externi nouă: ținând cont de părerea familiei, de cum consideră partenerul de viață că este mai bine pentru noi, cum au făcut alții în situații similare, la îndemnul părinților, colegul de muncă dar niciodată decizii care să ne aparțină 100%.  De ce?  Pentru că nu știm ce ne aparține și ce nu ne aparține din toate aceste idei, sfaturi, păreri, judecăți.


Distribuția de caractere, îți ofera posibilitatea de a intra în contact cu toate aceste aspecte ale tale, de a le asculta și de a le aduce în armonie, în echilibru, astfel încât deciziile și modul în care îți vei conduce viața și alegerile pe care le vei face să îți aparțină 100%.


Trăim într-o lume duală și experimentăm constant viața prin intermediul emoțiilor noastre aflate în opoziție ca bine - rău, sincer - prefăcut, bucurie - tristețe, sănătate - boală, iubire - ură, suferință - fericire, rușine - îndrăzneală și tocmai pentru că lumea noastră este plină de emoție, ajungem să le simțim, dar fără a descoperi vreodată adevărata lor semnificație pentru fiecare dintre noi, adevărul, mesajul ascuns pe care vor să ni-l transmită.


În aceeași masură, emoțiile sunt oglindiri ale gândurilor, convingerilor și atitudinilor noastre față de viață, față de societatea în care trăim, față de lumea noastră, în general. Emoțiile sunt cele care ne luminează calea și ne însuflețesc călătoria noastră pe acest pământ, ne animă viața, dar oare le dăm voie să facă acest lucru pentru noi? Cum putem lucra cu ele? Cum putem transforma suferința în fericire și cum putem transforma tristețea în bucurie? 


Consider că este necesar să avem balans în viață, echilibru și pentru asta este bine să ne cunoaștem în întregime pe noi, să ne identificam emoțiile, gândurile, impulsurile, acțiunile și cuvintele să devenim conștienți de ele, să ne dăm voie să le exprimăm și să le integrăm în ființa noastră într-un mod armonios astfel încât viața trăită în echilibru să nu ramână doar o idealizare a propriei vieți. Nu poți ramâne într-o zonă de neâmplinire, de frustrare și de neputință fără să vrei să faci ceva pentru tine; este important să te asumi  exact așa cum ești și să găsești în același timp pârghiile care să te ridice de acolo de unde te situezi - fie că vorbim de suferință, de neputință, de nefericire, de frustrare sau traumă. 


Munca interioară, o poți face doar tu; nimeni altcineva nu are capacitățile, abilitățile și cunoașterea necesară pentru a te scoate de acolo. Ești singura persoană care poate face asta pentru tine. Crezi că nu poți comunica cu toate aceste aspectele ale tale ? Ai fi uimit de ce potențial uriaș există în tine, în fiecare dintre noi! …și dacă ar fi să te gândești la o situație contradictorie din viața ta, care ar fi aceea? unde ai vrea să aduci lumină? Unde îți dorești să aduci claritate?

 

180 RON