Ai auzit nu-i așa de “Cunoaște-te pe tine însuți “ sau “Adevărul te va face liber” sau ”Împărăția Lui Dumnezeu se afla în interiorul tău?“ 

Ei bine, se pare că pentru a dobândi echilibrul interior, chiar ai nevoie să te cunoști pe tine însuți; cum altfel ai știi cine ești, ce îți place, cum vrei să fii tratat de către cei din jurul tău sau cum vei știi ce are nevoie corpul tău daca tu,  nu ești atent la tine?– până unde merg limitele tale, pana unde accepți? Este adevărat că zilnic suntem supuși la emoții și trăiri care mai de care mai intense și provocatoare – cum am percepe viața dacă nu chiar prin intermediul lor? -  dar totuși cum vei știi care îți sunt întreținute de minte în mod constant și care îți sunt cu adevărat comunicate de către Suflet? 


Mintea este stimulată permanent de sentimentele noastre dar și sentimentele  la rândul lor reprezintă rezultatul a mai multor gânduri întreținute în mod constant despre un anumit aspect din viața ta, despre o anumită persoană, despre un anumit context. Și atunci, poate te întrebi: cum pot ieși din acest cerc vicios?! Ei bine, poți face un pas în spate și să privești toate aceste întâmplări, situații, contexte, persoane din viața ta,  dintr-o alta perspectivă, mult mai profundă  și anume printr-o conexiune cu Sinele tău Divin. Nu însemană că pană acum această conexiune cu Sinele tău Divin nu a existat sau că ea nu există în continuare dar de foarte multe ori mintea  este mult mai gălăgioasă și evidentă decât Sufletul. Când gândurile nu îți dau pace și permanent în fundal rulează tot felul de scenarii,  este foarte ușor să te pierzi în acest proces și să fii mai puțin atent la vocea șoptită a Sufletului tău. Este dificil știu, nu poți, pur și simplu, nu poți. 


Călătoria Spirituala tocmai asta face pentru tine, scoate în evidență  sau scoate la suprafață,  mesajele profunde pe care Sufletul tău dorește să ți le comunice. Și cum altfel se poate întâmpla,  dacă nu chiar printr-o călătorie  în călătoria ta prin viață?  Ți se comunică mesaje la evenimentele pe care le întâlnești în viața de zi cu zi.  Și toate aceste mesaje care vin din adâncul ființei tale, sunt sfaturi blânde care te împuternicesc și te susțin pentru a privi situațiile și persoanele din viața ta,  aliniate cu adevărul Ființei Tale. 

Atunci când deciziile din viața ta le iei ținând cont de ceea ce este benefic pentru tine și este aliniat cu dorința Sufletului tău,  atunci când tu ești aliniat cu Adevărul Ființei tale, tensiunile și fricile dispar și odată cu ele tu trăiești în armonie cu tine. 

Când tu, ești în armonie cu tine, atunci vei simți întreaga lume în armonie cu tine. Tu, te respecți pe tine! 

180 RON