Motivul principal al oricărei vindecări, e iubirea  

PARACELSUS

Medicină Vibrațională pe cât de veche, pe atât de nouă, este medicina care ne ajută să ne întoarcem la Esență și să ne privim pe noi înșine prin ochii Sufletului și a Spiritului.


Pionier în Medicină Vibrațională, Dr.Richard Gerber afirmă:

“Dacă admitem că materia reprezintă în ultima instanța energie, vom ajunge la înțelegerea că ființele umane pot fi considerate sisteme dinamice de energie. Prin faimoasa sa ecuație E=mc2, Einstein a dovedit că materia și energia reprezintă expresia duală a aceleiași substanțe universale. Această substanță universală este energia sau vibrația primordială din care toți suntem făcuți.”


Medicina Vibrațională pornește de la ideea că tot ce există în jurul nostru este energie, si vede organismul uman ca și o rețea complexă de câmpuri energetice care se îmbină perfect la nivel celular; din acest punct de vedere, medicina vibrațională își propune să aducă o nouă viziune asupra modului în care ne putem păstra sănătatea mentală, emoțională și fizică în corp, învățând să influențăm aceste câmpuri de energie.


Întregul nostru organism este alcătuit din frecvențe ce formează un întreg armonios și echilibrat atunci când un om este sănătos. Când organismul uman este supus unui stres fizic și emoțional acest echilibru se pierde, lăsând drum liber apariției bolii.

Cum stresul, conștiința și atitudinea noastră față de viață joacă un rol cheie, mai exact cine se îmbolnăvește și cine rămâne sănătos, este necesar să analizăm  cauzele din spatele dezechilibrelor noastre, dezechilibre care de cele mai multe ori sunt strâns corelate cu gândurile și emoțiile noastre, cu felul în care ne percepem, pe noi și viața. 

 
{{text}}
Nu poți vindeca trupul, fără să vindeci Sufletul 
                                      SOCRATE 

Vindecarea, din perspectiva vibrațională, reprezintă un proces de readucere acasă a Sufletului Tău, însemnând conectarea la esența a ceea ce ești; înseamnă mai puțin despre a rezolva ceva la tine ci mai degrabă despre a lasa ceva să plece.


Folosește metode de a te conecta la emoțiile tale, de a le înțelege și a le integra.


Vindecarea Vibrațională te ajută să eliberezi blocajele emoționale și mentale care te menține limitat, te ajută să aduci claritate acolo unde înainte exista confuzie; îți oferă perspective acolo unde altădată erau blocaje; te ajută să îți amintești cum e să fii din nou bine cu tine.


Sa inceapa calatoria ...

CH
GĂSEȘTE TERAPIA POTRIVITĂ PENTRU TINE

Medicina Vibrațională își propune astfel să aducă o nouă întețegere asupra  bolilor noastre și să transforme conștiința umană cu ajutorul energiei subtile.  


Ne folosim atât de energia cristalelor, a plantelor, a uleiurilor esențiale, a sunetelor astfel încât să ne ajutăm corpul să își reamintească de propria rezonanță armonică. Toate aceste instrumente vin să influențeze în mod pozitiv circuitele energetice ale corpului, așa cum se știu ele din acupunctură sau sistemul de chakre.


uleiuri esenȚiale read more
CRISTALEread more
suneteread more
plante si betisoare parfumate


read more
sĂ  ne reamintim 

Să ne reamintim că deținem puterea de a alege să gândim și să trăim frumos.

Să ne reamintim că deținem puterea de a ne aduce în echilibru.

Ce nu reușești de unul singur, eu sunt alături de tine să te susțin.


PROFUNZIME


IUBIRE DE SINE


ECHILIBRU


energie


ACASĂ