Să avem curaj !
A

Vindecarea vibrațională te ajută să îți pui în mișcare energiile stagnante din diferite părți ale corpului astfel încât energia să curgă liber din nou iar tu să îți regăsești starea de echilibru și sănătate. 


Gândurile și emoțiile pe care le ai și care de altfel se reflectă în corpul fizic te vor ajuta și ele în procesul de vindecare. De ce spun asta? Pentru că dacă îți vei reprima gândurile și emoțiile crezând că vei fi criticat, judecat sau blamat, ele te vor duce într-o zonă de stagnare energetică interioară și mai mult decât atât, ceea ce este reprimat, devine mai putenic. 


Dincolo de a avea un corp fizic sănătos este la fel de important să ai și gânduri și emoții sănătoase, cu care să nu te sabotezi ci dimpotrivă să te susții. Este adevărat că nici gândul și nici emoția nu o poți vedea sau măsura dar asta nu înseamnă că nu te poate influența. Este suficient să te gândești la o boala/operație care recidivează. De ce se întâmplă asta? Să fie oare faptul că am rezolvat simptomul dar nu și cauza care a generat acel simptom? 


Vindecarea emoționala nu este o chestiune ușoară, necesită curaj din partea ta și foarte multă sinceritate, în primul rând fața de tine, de a accepta să iasă la suprafață tot ceea ce ai trăit și simțit. Corectarea unor dezechilibre presupune transformare. Ești pregătit pentru ea?!? 

Poți renunța la tiparele negative de gândire pe care le ai?   

Poți renunța la alimentele nesănătoase pentru tine?   

Poți renunța la oamenii și mediile care știi că îți provoacă suferință și nefericire?   

Poți renunța la a retrăi trecutul din nou și din nou?   

Poți renunța la părerea celorlalți despre tine?   

Poți începe să acorzi mai multă atenție hobby-urilor care știi că îți aduc bucurie și stare de bine?   

Poți începe să te valorizezi ca individ?   

Poți alege să trăiești într-un mediu cu atitudine pozitivă față de viață?

 

Uite câteva întrebări care chiar merită să ți le adresezi. Ce răspunzi la fiecare dintre ele? Corpul - întreaga ta ființă știe ce are de făcut ca să te aducă în echilibru și să îți fie bine, dar oare îi dai voie cu adevărat? Așa cum îți abordezi corpul, mintea și emoțiile exact așa te abordează și ele pe tine. Dacă alegi să operezi cu jumătăți de măsură, rezultatele vor fi tot cu jumătăți de măsură. Dacă vrei să îți fie bine, ai grijă de nevoile întregului. Pentru că se poate! 

#vindecarevibrationala #gandurisiemotii #devinprioritatepentrumine

Consecințele reprimării emoționale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *